About us

Menso is van oorsprong kapper.
Kennis van haar- en aanverwantenproducten is hem met de paplepel ingegoten. Tijdens zijn jeugd hebben zijn ouders een vooraanstaand merk in Nederland groot gemaakt.
Aangevuld met internationale opleidingen kent hij de kappersbranche als geen ander en weet wat de juiste producten met je haar kunnen doen.

Hij heeft momenteel een groothandel voor de professionele kapper met producten variërend van scharen tot complete interieurs. Maar ook het organiseren van workshops en trainingen, gegeven door de beste uit het vak, behoren tot zijn werkzaamheden.

Anita is reisprofessional en werkt sinds 8 jaar als zelfstandig ondernemer in een franchise formule waarbij zij zich richt op luxe en high end reizen.
Zij is kritisch en heeft een haarscherp oog voor kwaliteit en comfort. Graag legt zij haar klanten volledig in de watten en wil alleen het beste bieden.
Als ondernemende moeder weet zij dat goed voor jezelf zorgen een must is!

Al reizende ontdekten zij de haarproducten van EMME Diciotto.
Een heel prettig, luxe, high-end lijn. De producten zijn een ware sensatie voor je haar tijdens en na het wassen.
De lijn is overzichtelijk en alle producten zijn voor vrijwel elk haartype geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het onderscheid wordt gemaakt in de momenten van gebruik. Zo is er een milde every day lijn voor als je vaak sport en een shampoo met UV-filter ideaal voor op vakantie. Maar ook een verfrissende en ontspannende shampoo voor na een pittige werkdag of een extra verzorgende lijn voor het haar wat in de winter wat meer voeding nodig heeft.
De verschillende producten zijn voor ieder moment af te wisselen, ook fijn als je bijvoorbeeld toe bent aan een nieuwe geur in je badkamer.
EMME Diciotto biedt enerzijds luxe en comfort en anderzijds een hoge mate van kwaliteit.

Binnenkort ook verkrijgbaar bij de betere salons.