Over Ons


EMME18.nl is opgericht door Menso & Anita Boudewijn.

Menso is van oorsprong kapper.
Kennis van haar- en aanverwantenproducten is hem met de paplepel ingegoten. Tijdens zijn jeugd hebben zijn ouders een vooraanstaand merk in Nederland groot gemaakt.
Aangevuld met internationale opleidingen kent hij de kappersbranche als geen ander en weet wat de juiste producten met je haar kunnen doen.

Hij heeft momenteel een groothandel voor de professionele kapper met producten variërend van scharen tot complete interieurs. Maar ook het organiseren van workshops en trainingen, gegeven door de beste uit het vak, behoren tot zijn werkzaamheden.

Anita is reisprofessional en werkt sinds 10 jaar als zelfstandig ondernemer in een franchise formule waarbij zij zich richt op luxe en high-end reizen.
Zij is kritisch en heeft een haarscherp oog voor kwaliteit en comfort. Graag legt zij haar klanten volledig in de watten en wil alleen het beste bieden.
Als ondernemende moeder weet zij dat goed voor jezelf zorgen een must is!

Al reizende ontdekten zij de Italiaanse, luxe haarproducten van EMME Diciotto.

EMME Diciotto is van oorsprong een Italiaans merk waar het in 2004 is opgericht. Inmiddels is het in 25 landen verkrijgbaar en sinds 2016 ook in Nederland. 

De heerlijke producten zijn een ware sensatie voor je haar tijdens én na het wassen. De lijn is overzichtelijk en alle producten zijn voor vrijwel elk haartype geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Het leuke is dat er onderscheid wordt gemaakt in de momenten van gebruik. Zo is er een milde every day lijn voor als je vaak sport en een shampoo met UV-filter ideaal voor op vakantie. Maar ook een verfrissende en ontspannende shampoo voor na een pittige werkdag of een extra verzorgende lijn voor het haar wat in de winter wat meer voeding nodig heeft.
Zo kun je lekker afwisselen met de geuren en je verzorging afstemmen op datgene wat je haar nodig heeft.

Het motto van EMME Diciotto is; behandel je zoals je dat ook je huid doet.

EMME Diciotto biedt enerzijds luxe en comfort en anderzijds een hoge mate van kwaliteit.

Uitsluitend verkrijgbaar via geselecteerde salons en via EMME18.nl