SPlight Lightening Spray

SPLIGHT Lightening Spray is een unieke en innovatieve spray die haar kan oplichten tot 2 tinten door middel van een stijltang.

€--,-- Excl. btw
Artikelcode:
11111

Beschikbaarheid:
Op voorraad /
 • GEBRUIKSAANWIJZING

 • Wij raden aan een allergietest te doen voordat je aan de slag gaat. Dit kan door het product eerst te proberen op een klein plukje haar of huid. 

  Het product gebruiken op schoon, droog haar. Het is belangrijk dat u handschoenen gebruikt en uw kleding afdekt met een mantel of een grote handdoek. Dit omdat het verkleuring op uw kleding kan veroorzaken.

  Gebruik een stijltang tussen 180 - 230 graden. Spray SPLIGHT op de gewenste haren zodat het vochtig is en kam eventueel door. stijl een plukje haar met een stijltang tot het droog is. Tijdens de behandeling komt er stoom vrij en hoort u een bepaald geluid. Dit is het product wat werkt. 
  Voor zeer donker haar of Aziatisch haar kan het nodig zijn om de behandeling te herhalen. 
  De spray mag NIET worden gespoeld.
  SPlight heeft beschermende en verzorgende bestandelen. Voor extra verzorging adviseren wij wij na de behandeling een voedende en revitaliserende masker of conditioner te gebruiken. Geschikte producten hievoor zijn de 08 Nutritve Conditioner of de 15 Extra Hydrating Mask.